Qmed éjszakai hallux valgus kezelő

2 100.- Ft
0 értékelés | Értékelje!
Raktáron
EP

Jobb és bal lábra külön-külön kapható

A hallux valgus napjaink egyik leggyakoribb lábfej deformitása, melynek kialakulásához a nők által viselt, szűk orrú, magas sarkú cipők nagyban hozzájárulhatnak. Kialakulásának az oka a harántboltozat (lúdtalp) süllyedésével kezdődik, az öregujj (nagy lábujj) csontjai és ízületei leginkább statikai okoknak köszönhetően a többi lábujj felé mozdul, a lábfej belső részén pedig fájdalmas kitüremkedés, vagyis bütyök, jön létre.
Hallux valgus (öregujj bütyök) korrekciós ortézis. Jobb és bal lábra külön-külön kapható. Anatómiailag kialakított. Bélelt műanyag sín, amely öregujj gacsos állását korrigálja. Rögzítése és állítása tépőzárral történik. Elsősorban éjszakai rögzítőként használható. A cipőviselést akadályozza, cipőben nem használható
A lábujjak alapos átmozgatását, az izmok lazítását követően az anatómiai szerkezetű éjszakai sín az öregujj alapízületének hatékony korrekciójára használható. A tépőzáras rögzítő pántok segítségével a pontos illeszkedés mellett a sín dőlésszöge is szabályozható.
Használati utasítás
Húzzuk a terméket a mezítlábas nagylábujjra a képen látható módon úgy, hogy az ortézis polietilén félhenger része a nagy- és a második lábujj között helyezkedjen el, majd a tépőzár segítségével rögzítsük az éjszakára.
Tisztítás
Langyos, szappanos vízzel mossa le, majd puha ruhával törölje szárazra. Mesterséges hőforrás közvetlen közelében ne szárítsuk.
FIGYELEM!
A korrekciós ortézist fekvő-, vagy ülőhelyzetben történő használatra tervezték, ezért ne járjon a Hallux Valgus korrigáló ortézisben, mert az nem kívánt balesetekhez, vagy az eszköz töréséhez vezethet. Az eszköz a járást, cipőviselést akadályozza.

Ezt a terméket még senki sem értékelte.

Legyen ön az első!

Írja meg véleményét

Hasonló termékek

Qmed hallux valgus védő

Enyhíti a szűk lábbeli okozta felszíni dörzsölődést

1 990.- Ft

Qmed harántemelő

Lassítja a kalapácsujj és bütyök kialakulását.

1 990.- Ft

Bort lábujj alátámasztó 107100

Alápárnázó gyorsan csillapítja a fájdalmat

1 800.- Ft

Bort lábujjterpesztő 107010

Optimálisan rásimul a láb kontúrjára

2 000.- Ft

Qmed hallustop hallux valgus kezelő

Nappal és éjszaka is viselhető

4 000.- Ft