Omron Tens izomstimulátor

22 600.- Ft
0 értékelés | Értékelje!
Raktáron

Blokkolja a fájdalomüzenetet, endorfint szabadít fel, javítja a vérkeringést

 TENS, vagyis az ideg- és izomstimuláló gyógyászati készülékek elektromos impulzusokat bocsátanak ki, amelyek vezetékek segítségével jutnak el a kezelni kívánt testrészre helyezett elektródákhoz, amit a köznyelvben csak tappancsoknak szokás nevezni. Az izomstimuláló (EMS) valamely izom kezelésére, edzésére szolgál, nem helyettesíti a sportot, de felerősíti annak hatását. Ezzel szemben a TENS készülékek fájdalomcsillapító hatásúak.

Az Ormon TENS egy otthoni személyes használatra kifejlesztett kiváló fizikoterápiás fájdalomcsillapító eszköz. A TENS elnevezés (Transcutaneous Electronic Nerve Stimulation) magát a módszert is jelenti, magyarul bőrön át történő elektromos ideg-izom ingerlés. A készüléket nemcsak beteg, hanem egészséges emberek is használhatják a betegség megelőzésének céljából.

Egy kiváló TENS készülékre minden családnak szüksége van amennyiben gyógyszer nélkül szeretne fejfájásától megszabadulni, esés vagy ütés következtében kialakuló kék-zöld foltjait szeretné eltüntetni, izomláz, zúzódás, húzódás, ficam vagy egyéb kisebb sportsérülés gyötri, izomgörcse van, vagy kozmetikai és alakformálási célból szeretné használni. Már az is elég ok, ha meszesedést szeretne megállítani, csontritkulását kezelni vagy gondozni. a masszírozó, az ujjnyomásos, az akupunktúrás módszert, a fürdő, súlyfürdő hatást (balneológia), mindezeket a mai csúcstechnológia alkalmazásával.

Az Omron TENS készülék különböző alacsony frekvenciás impulzusokat állít elő, amelyeket váltogatva juttat el az elektródákra, gyakori programozott váltással. Így magyarázható, hogy a hozzászokás még rendszeres, hosszú kezelés alatt sem alakul ki. A készülék használatának sem káros, sem kóros mellékhatása vagy utóhatása nem ismert.

A TENS ideg- és izomstimuláló készülék használata ajánlott: fájdalomcsillapítás, izomrehabilitáció, inkontinencia (széklet ill. vizelet), impotencia, frigiditás, gerinctraumák, porcsérülések, kopások, ficamok, törések, kisugárzó idegfájdalmak - gerinctájéki, fantom fájdalom, neuralgiák, epicondilitis, zsiger fájdalmak csillapítása, vérkeringési zavarok, fekélyek, felfekvések, bőrsérülések regenerációja. Hasznos lehet pl. migrén és fejfájás kezelésében is, de a hatás is nagyon egyéntől függ.

Termékjellemzők:

  • 9 féle kezelő program
  • 1-1200 Hz választható alacsony és magas frekvencia
  • Normál, kímélő kezelés
  • Blokkolja a fájdalomüzenetet, endorfint szabadít fel, javítja a vérkeringést
  • 4 alkalmazási terület
  • Energiaellátás: 2x AAA elem
  • 10 fokozatú intenzitás-szabályozó
  • Normál tappancsok 2db

Ezt a terméket még senki sem értékelte.

Legyen ön az első!

Írja meg véleményét

Kapcsolódó termékek

Gél ultrahandhoz 260gr

Vízben könnyen oldódó ultrahang gél

550.- Ft

Hasonló termékek