NeilMed gyermek orrmosó

7 200.- Ft
0 értékelés | Értékelje!
Raktáron

Nemzetközileg elismert eszköz

A NeilMed SinuRinse orrmosó segítségével végzett rendszeres orrmosás ( orröblítés ) hatékonyan csillapítja az allergia, a nátha, az arc- és homloküreg gyulladás tüneteit. Nemzetközileg elismert eszköz. Ebben a betegségcsoportban az USA-ban piacvezető.

Sikerének lényege abban rejlik, hogy nagy mennyiségű (egy átmosásra 240 ml) normál PH-jú, izotóniás sóoldat irányított bevitelével hatékonyan kimossa az orrjáratokban pangó váladékot, amely a melléküregek masszív gyulladásait eredményezné. Ugyanezen elv alapján nagymértékben csökkenti az orrnyálkahártya irritációt az allergiás betegeknél, és a fül-orr-gégészeti beavatkozások után kíméletes és gyors váladékeltávolítást és regenerálódást tesz lehetővé.

Az eszköz zseniálisan egyszerű és könnyen használható. Mindössze annyit kell tennünk, hogy negyed liter előzőlegesen felforralt, testhőmérsékletű vizet a SinuRinse palackban összerázunk egy gyárilag kikevert sótasak tartalmával, és az így keletkezett izotóniás oldatot finoman átnyomjuk az orrunkon.
A sóoldat természetes alapanyagú, tartósítószert és jódot nem tartalmaz. Várandós kismamák is használhatják. A termékek különböző kiszerelésekben kaphatóak. Utántöltő tasakok külön is vásárolhatók. Gyerekek négyéves kortól használhatják (narancssárga kiszerelések). 9 éves kortól már a (kék) felnőtt szettek alkalmazhatók.

Ezt a terméket még senki sem értékelte.

Legyen ön az első!

Írja meg véleményét

Kapcsolódó termékek

Pesztonka elektromos orrszívó

Ideális szívóerő, tökéletes hatás

13 990.- Ft

Orrszívó porszívó Ariana

A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék

2 190.- Ft

Hasonló termékek

Szélcső puha gumi 4mm

Puffadások megszüntetése céljából

1 700.- Ft

Orrszívó porszívó Ariana

A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék

2 190.- Ft

Pesztonka elektromos orrszívó

Ideális szívóerő, tökéletes hatás

13 990.- Ft

Ardo tulips bimbóvéd

Védi a száraz, kirepedezett mellbimbót

2 900.- Ft

Oto-therm fülmelegítő sapka tartalékbetét

-A betét élettartalmát növeli,ha normál hűtőszekrényben tároljuk

2 290.- Ft