Melbea Gold intrauterine eszköz

17 990.- Ft

* A feltüntetett árak a 27% -os áfát tartalmazzák!

0 értékelés | Értékelje!
Raktáron

A modern fogamzásgátlókkal szembeni legfontosabb elvárás, hogy biztonságosak legyenek. Azonban az is fontos szempont, hogy kíméljék a női szervezetet és használatuk kényelmes legyen. A hagyományos fogamzásgátló módszerekkel nehéz mindkettőt megoldani. A modern méhen belüli fogamzásgátlás, azaz a modern méhen belüli eszközök alkalmazása, a szakemberek szerint manapság az egyik legbiztonságosabb és legkíméletesebb fogamzásgátló módszer.

A hormonmentes MelbeaGold spirálok képviselik az egyik legújabb fejlesztést ezen a területen. A MelbeaGold spirálok a már jól ismert és közkedvelt arany-réz ötvözetű spirál előnyeit egy szabadalmaztatott újítás révén tovább erősítik. A MelbeaGold spirálok a különösen kiváló minőségű arany-réz ötvözet tartalmú aktív elemek alkalmazása révén egyaránt megfelelnek a legnagyobb hatékonyság, biztonság és kíméletes használat követelményeinek.

A MelbeaGold spirálok CE jelöléssel vannak ellátva és megfelelnek az európai orvostechnikai eszközökről szóló irányelv szigorú biztonsági követelményeinek. A kiemelkedő minőséget a szabadalommal védett termék gyártója és annak feltalálója közötti szoros kapcsolat, valamint gyártóhelyünknek a spirál gyártás területén szerezett egyedi szakmai tapasztalata is biztosítja.

Készleten :Standard  méret kapható

 

Ezt a terméket még senki sem értékelte.

Legyen ön az első!

Írja meg véleményét

Hasonló termékek

PG53 Ovulációs mikroszkóp

Fogamzásképes napok megállapítására

5 700.- Ft

Szülészeti szett apáknak L

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

2 590.- Ft

Movo-med érintésmentes lázmérő

Homloki testhőmérséklet mérés 1 másodperc alatt

15 500.- Ft

Szolárium szemüveg

Infralámpa használata közben

2 300.- Ft