Gyo-pás S-3 ülőgyűrű

2 950.- Ft
0 értékelés | Értékelje!
Raktáron
EP

Megelőzik a felfekvést, csökkentik a fájdalmat

A GYOPÁR fektetőeszközök moshatóak, a test formájához igazodó, higiénikus támpárnák. Kényelmet biztosítanak a betegnek, megelőzik a felfekvést, csökkentik a fájdalmat, redukálják az allergiás tüneteket és megkönnyítik az ápolók munkáját. A GYOPÁR párnák töltoanyaga tudományosan kikísérletezett anyagokból - polystirolhabgolyók és porán romboéder-hab megfelelő arányú keverékébol tevődik össze.Formafelvevő töltoanyagának köszönhetoen a párna a ránehezedő testet vagy testrészt szinte körülveszi, s így a lehető legnagyobb felületet alakítja ki a párna és a test között, lecsökkentve az egységnyi felületre jutó nyomást. Használata így nagyban hozzájárul a felfekvés megelozéséhez és gyógyításához. A porán habtestek tulajdonságaiból adódóan a GYOPÁR párna a benne elhelyezkedo testet vagy testrészt képes rögzíteni, és a kívánt pozícióban tartani. Így meggátolható, hogy a beteg félrecsússzon vagy elmozduljon a számára előnyös helyzetből. A párnák rögzítő hatásának nagy szerepe van a betegek forgatásánál is.

A töltoanyag szemcséi között átáramlik a levego, ezáltal a párna nem fülled be és nem melegszik át. A polystirol töltoanyag zártcellás kialakításánál fogva a párna nem allergizál, hiszen nem köti meg a különbözo szennyezodéseket, a polleneket, a port és a baktériumokat. Termékeink a töltettel együtt higiénizálhatók és magas homérsékleten moshatóak, így megfelelnek a kórház-higiéniás követelményeknek. Termék leírása: 

Decubitálódott felület tehermentesítésére. Ágyban, széken, különösen gyermekágyas anyáknak. Aranyér problémák anyhítésére.Átmérő: 51 cm. A termék 

Ezt a terméket még senki sem értékelte.

Legyen ön az első!

Írja meg véleményét

Hasonló termékek

Stomic krém 85gr

Elősegíti a hámosodási folyamatokat.

850.- Ft

Attends antidecubitus alátét 80x170cm

Nagy nedvszívó képességű

152.- Ft

Gm antidecubitus matrac

24 órában folyamatosan üzemeltethető

13 145.- Ft