Attends Contours Regular 6 (1408ml)

102.- Ft
0 értékelés | Értékelje!
Raktáron

Attends Soft betétek súlyos inkontinenciára
Az új Attends Soft 6-os és 7-es betétek egy teljesen új koncepciót követnek az Attends Soft termékcsaládon belül. A vékony és biztonságos Micro betétek speciálisan a súlyos vizeletinkontinencia kezelésére lettek kifejlesztve. A puha és kényelmes felsőrésszel rendelkező Attends Soft betétek vékonyak és diszkrétek, valamint anatómiailag formáltak a tökéletes illeszkedés, a kényelem és a szivárgás-védelem elérésének érdekében. A puha, bőrbarát elasztikus oldalsó rész extra biztonságot nyújt a széleken. 
Az Attends Soft Miro 6-os és 7-es betétek nagyon erős Quick-Dry nedvszívó maggal rendelkeznek a szárazság és a hosszan tartó védelem biztosítása érdekében, illetve optimális egészséget biztosít a bőrnek a csökkentett pH érték által. A mag szagvédelmet is nyújt, mivel egyaránt magába zárja a folyadékot és a kellemetlen szagokat is.
A betétek a hátsó oldalukon ragasztószalaggal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a betét a helyén maradjon és általa csökken a szivárgás esélye. A betétek normál fehérneművel is hordhatók.
Minden Attends Soft betét légáteresztő hátsó borítással rendelkezik az egészséges bőr és a még magasabb kényelem érdekében.

 

Ezt a terméket még senki sem értékelte.

Legyen ön az első!

Írja meg véleményét

Hasonló termékek

Conveen éjszakai vizeletgyűjtő zsák

Vizelet visszafolyását gátló szeleppel ellátott

902.- Ft

Conveen 1R vizeletcondom öntapadó latex

Vizeletelvezetés céljára készült

273.- Ft

Nelaton kat.Rusch 15ml 22ch (latex,szil)

Latex ballonkatéter

251.- Ft

Nelaton kat. Rusch 15m 18ch (latex,szil)

Latex ballonkatéter

251.- Ft

Attends Contour Regular 5 (1091ml)

Betétek anatómiailag formáltak

62.- Ft