Air Wolf Active Fresh oldat 250ml

4 990.- Ft

* A feltüntetett árak a 27% -os áfát tartalmazzák!

0 értékelés | Értékelje!
Raktáron
EP

Jelenleg nem rendelhető!

Active Fresh légtisztító oldat  - 250ml

Az Active Fresh levegőtisztító oldat füst- és szagmentesítésre használható az Air Wolf Eco levegőtisztítóval.

4-47 % fertőtlenítő hatású oldat, dohányfüst, szag, szmog por, virágpor, atka, baktériumok, vírusok, csírák, gombák ellen.

További felhasználási területek:

• Dohos, áporodott szagok ellen: almaecet, borecet felhasználásával, és- vagy Active Fresh levegőtisztító oldat felhasználásával.

• Krónikus,hosszú ápolást igénylő betegek szobáinak szagmentesítésére, légtisztításra: Active Fresh levegőtisztító oldat

•  Allergia és a megfázás tüneteinek kezelésében- enyhítésére szolgál a sóbarlang hatás, amely  0,9%-os izotóniás sóoldat,tengeri- vagy fürdősó felhasználásával készíthető.

• Penész- és gombaölő hatás: Salvus víz felhasználásával

• Légúti betegségek esetén: Diaphyllin és Diapulmon felhasználásával,

• Aromaterápia: egyéni vagy csoportos alkalmazásra egyaránt alkalmas a berendezés. Kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használjon! Az oldószeres aroma (például: alkohol) a készüléket károsíthatja, felületét megtámadja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik.

• Krónikus,hosszú ápolást igénylő betegek szobáinak szagmentesítésére, légtisztításra: Active Fresh levegőtisztító oldat

Egyszeri feltöltéssel legfeljebb 5-7 napig üzemeltethető, függetlenül, hogy folyamatosan vagy szakaszos üzemben működik-e a készülék (ugyanis az adalékanyag hatástalanná válhat).

Ezután a tisztítás, karbantartás indokolt. 

Az oldatoknál alkalmanként 15-20 ml ajánlott 1,5 l vízhez. 

 

Ezt a terméket még senki sem értékelte.

Legyen ön az első!

Írja meg véleményét

Hasonló termékek

Aromax 5 az 1-ben levegőtisztító (fehér)

5 az 1 -ben funkció Vírus? Baktérium? Pollen? Kellemetlen szagok? Mindez a múlté, sőt a készülék még Aromax illóolajokkal is használható. Sterilebb levegő, egészségesebb otthon, kevesebb allergiás tünet!

23 400.- Ft