Rólunk

Tisztelt Látogató! Üdvözöljük webshopunkban!

A modern kor információs társadalma megváltoztatott sok, korábban örökérvényűnek számító szokást. Az internet oly mértékben megkönnyítette a betegeknek az egészségügyi információhoz való hozzájutását, hogy kis túlzással a nagyon tájékozott beteg néha többet tud a saját betegségéről, mint kezelőorvosa. Az információs társadalom adta lehetőségeket kihasználva egyre többen igyekeznek a kezelési lehetőségek iránt tájékozódni, saját kezükbe venni egészségi állapotuk kérdését. Ezen jogos igényt felismerve döntöttünk úgy, hogy egészségtárunkat, az általunk nyújtott szolgáltatásokat, lehetőségeket és a forgalmazott széles termékválasztékot az internet nyújtotta keretek közt is felkereshessék az érdeklődők. Míg évekkel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt, ma már mindennapi realitás, hogy gyógyászati segédeszközt, egészségmegőrző-, vagy wellness terméket otthonról, a kényelmes fotelből rendeljünk meg. Nem gondoljuk, hogy a kiskereskedelem szokványos rendszere háttérbe szorulna idővel, sokkal inkább azt látjuk realitásnak, hogy a hagyományos kereskedelem kiegészítéseként az internetes vásárlás is egyre nagyobb teret nyer.

Az egeszseget.hu webshop kiszolgálását a Szajkó Bt., a Vitalitás Egészségtár működtetője látja el. Alkalmazottaink a hazai gyógyászati segédeszköz kiskereskedelem  évtizedes tapasztalattal rendelkező okleveles szakemberei. Webshopunk és az azt kiszolgáló vállalkozás 100 %-ban magyar tulajdonban lévő, családi vállalkozás, melynek működtetésében gyógyszerész és orvos családtag is részt vesz, tanácsadó szerepet vállal.

Legyen szó az egészség megőrzéséről, az egészséges állapot mielőbbi visszaszerzésének igényéről, igyekszünk a lehető legszélesebb termékválasztékkal szolgálni a hozzánk ellátogatóknak.  Egészségtárunkban a már megszokott magas szakmai színvonalon teszünk eleget online vásárlóink igényeinek, kérdés esetén információval, tanáccsal látjuk el a hozzánk fordulókat. Hisszük, hogy a termék mellé nyújtott kedves szó révén mi is tehetünk a vásárlóink egészségéért.

Ne feledje, legnagyobb kincsünk az egészségünk! Velünk többet tehet érte! 

Pókné Tar Judit

üzletvezető
Vitalitás Egészségtár 


Munkatársaink:

Tilistyákné Dr Szajkó Eszter
kapcsolattartó, szakgyógyszerész
Tel: +3630/218-6220
E-mail:szajko.eszter@gmail.com


Pókné Tar Judit
üzlet- és értékesítési vezető, szakasszisztens
Tel: +3630/528-1384


Némethné Orosz Júlia
GYSE okleveles szakasszisztens

 


Cserésné Deák Judit

gyermek szakápoló, asszisztens

 


 

 

 

 


Adataink:

  • Cégnév: Szajkó Kereskedelmi és Szolgáltató Bt
  • Cég székhelye:  4432, Nyíregyháza, Szőlőskert u. 1/A 
  • Cég telephelye: Vitalitás Egészségtár, 4400,  Nyíregyháza, Dózsa György u. 7.
  • Cégjegyzékszám: 15-06-084598; Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság, mint Cégbíróság